sunnuntai 31. elokuuta 2014

Se toimii sittenkin!

Minun pitää nyt jossain saada hehkuttaa, ja tämä on varmaan siihen sopivin paikka. Minusta tuntuu, että sain nyt sen hankalalta tuntuneen 10 luvun pätkän M:stä kuosiin! Vielä eilen se tuntui ihan mahdottomalta kaaokselta, mutta nyt olen haudutellut ja pohdiskellut ja kävellyt, ja kirjoitin äsken yhden uuden kohtauksen (käsin, muistikirjaan - se tuntuu olevan välillä hyvä keino irtautua kaikesta siitä mitä olen jo kirjoittanut) ja mietin mitä muille pitäisi tehdä. Ja nyt tuntuu että minulla on noille 10 luvulle täysin toimiva rakenne ja sisältö! Jotain pitää vielä kirjoittaa, monia kohtia pitää vielä muokata, mutta nyt tiedän mitä olen tekemässä ja tunnen että se voi toimia!

Voi tietysti olla, että viikon tai kuukauden kuluttua huomaan ettei se toimikaan. Voi olla, että huomaan että kokonaisuus on vain entistä pidempi (ja minunhan pitäisi vähän sitä sanamäärää saada karsittua). Mutta huolehditaan siitä sitten, jos niin käy. Nyt vain iloitsen siitä, että tarina tuntuu loksahtelevan enemmän kohdalleen! Että kaaos onkin muuttunut aivan toimivaksi rakenteeksi. Että kaikesta vääntämisestä ja pohtimisesta ja kirjoittamisesta on lopulta tuloksia. Jospa se tästä!

Nyt täytyy varmaan keskittyä vähän aikaa pakkaamiseen.

6 kommenttia:

  1. Jee, onnea! Tuo on mahtava fiilis, kun pitkällisen työn jälkeen saa jotain toimimaan. Ne kohdat, jotka ovat koko ajan toimineet, ovat toki kivoja, mutta nuo loksahdukset tuovat aivan erityistä mielihyvää. :) Nauti siitä ja murehdi tosiaan myöhemmin! Tsemppiä editointiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se on tosiaan hyvin tyydyttävä ja ilahduttava tunne. :-) Ja lisää uskoa omaan itseenkin taas.

      Poista
  2. Hyvä juttu! :) Tuo on kiva tunne, kun saa jonkin hankalan tekstinpätkän toimimaan. Tsemiä pakkaamiseen!

    VastaaPoista
  3. Jee, tuollaiset hetket ovat parhaita! :D

    Jaksamista muuttoon!

    VastaaPoista