keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Totally fucked, will they mess you up? Well you know they're gonna try.

Joskus tuntuu ihan tältä:

Esim. tänään.

Onneksi on kivoja asioita. Esim. suklaa ja nätit pojat jotka osaa laulaa (en ehkä tarkoita just tuota Jonathan Groffia, vaikka on sekin nätti ja osaa laulaa). Musiikkia. Sänky joka odottelee kutsuvana.

Kaikki inhat ihmiset jotka aiheuttavat ikävyyksiä: minun hahmoni niin kostavat teille jossain vaiheessa. Vaikkette sitä ehkä sitten tiedäkään.

Kirjoittajilla on omat kosto- ja oikeudenpuolustuskeinonsa.

Taidan mennä nukkumaan.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa kurjalta! Kiire ja stressi ei tee hyvää kirjoittamiselle, olen todennut. Mutta onneksi on suklaa ja musiikkikin voi piristää. :) Ja jos saa nukkua tarpeeksi, asiat alkavat näyttää yleensä paremmilta.

    Oikeassa elämässä kosto ei ole toimiva taktiikka, mutta paperille voi mainiosti purkaa epäoikeudenmukaisuuden tuntemuksia.

    VastaaPoista
  2. Musiikki, uni ja suklaa tekevät maailmasta tosiaan paremman paikan. Joskus vain ei kykene kestämään joitain asioita... No, nyt olen onneksi saanut levättyä ja voimia virvoitettua.

    En tosiaan ole tosielämässä mikään kostaja, mutta on joskus ihanan tyydyttävää ajatella kostavansa joillekin pistämällä heidän inhottavuutensa tarinan henkilöille - siitä kun voi sitten syntyä jotain paljon parempaa, ja voi sekä käsitellä omaa ahdistustaan että kenties antaa sillä muillekin ihmisille jotain hyvää. :-)

    VastaaPoista