torstai 19. kesäkuuta 2014

Lukumaratonia ja pikapäivitystä

Heippa lukijat! Päätin osallistua Blogistanian kesälukumaratoniin ja aloitin tänään klo 16.30 lukemalla loppuun Hannu Rajaniemen mainion Kvanttivarkaan. Lukumaratoniedistystäni voi seurata Peilimaailma-blogini puolella, jonne päivitän aina välillä lukemisiani ja tunnelmiani. (Alan tosin jo nyt miettiä, olisiko sittenkin fiksumpi koota kaikki luku- ja taidenautintokirjoitukseni tänne samaan blogiin eikä pitää tarkoitusta varten kahta eri blogia, varsinkaan eri bloggauspalveluissa, mutta jätetään sen asian pohtiminen myöhempään.)

Muita kuulumisia vain pikaisesti, jotta pääsen taas pian maratoonauksen pariin. Tähtivaeltaja-päivä oli erittäin mielenkiintoinen ja inspiroivakin tapahtuma, mutta kirjoitan siitä tarkemmin myöhemmin. Seuranani ollut Vaarna on kyllä jo kirjoittanut kuulemistani paneeleista oikein kattavan raportin, mutta ehkä minäkin kirjaan jossain vaiheessa muutamia huomioitani. Jaksoin myös paremmin kuin olin edellisen päivän vointini perusteella odottanut, mutta seuraavana päivänä olinkin sitten aika heikkona...

Nytkin oloni on aika hutera, joten 24 tunnin viettäminen sängyn pohjalla lukemassa kuulostaa hyvältä ajatukselta. Ensin vointi jo parani "hyvin säännöllisiä aterioita, kivennäisvettä ja suolaa"-lääkinnällä, joka on ilmeisesti ainut joka alhaiseen verenpaineeseen auttaa, mutta tämänaamuisia verikokeita varten vaadittu 12 tunnin paasto oli kai jo liikaa minulle (olenko maininnut että tarvitsen säännöllisiä aterioita?). Mutta onneksi on juhannus! Kolme päivää vapaata! Jotka tietysti voi käyttää lukemalla ja kirjoittamalla niin paljon kuin omat voimat sietävät. OK, kuuluu minulla siihen jonkin verran sosiaalistakin ohjelmaa. Mutta minun piireissäni ne eivät ole niin kovin rankkoja... Toivon että lukumaratonin jälkeen minulla riittää jo energiaa heittäytyä kirjoittamiseenkin, sillä alkuviikosta en sitä ole oikein pystynyt tekemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti